top of page
Dit is jouw ticket naar Parijs!

Op vrijdag 22 september 2023 organiseert Railsport haar tweejaarlijkse Olympische Railsportdag op de inmiddels vertrouwde locatie City Resort in Mill. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij weer veel aandacht besteden aan de aankleding zodat je je daadwerkelijk in romantische sferen zult bevinden in het bruisende Parijs! 

Teamgevoel in optima forma!

Tijdens de Olympische Railsportdag strijden vele teams  van de verschillende spoorwegbedrijven en bedrijfsonderdelen tegen elkaar bij  de vele activiteiten die georganiseerd worden. Maar het gaat deze dag niet alleen om  het competitieve element.  De gezelligheid, sportiviteit en  het onderlinge contact met collega's van andere bedrijfsonderdelen zijn elementen die deze dag centraal staan. De dag wordt uiteraard afgesloten met een spetterend feest met diverse optredens.  

Hoe werkt het aanmelden

Inmiddels hebben wij van de directies van alle deelnemende bedrijven de namen van de teamcaptains ontvangen. Op basis van alle aanmeldingen die de teamcaptain ontvangt, stelt hij/zij een team samen. Bij de button 'Deelnemen' vind je een overzicht van alle teamcaptains en aan de hand daarvan kan je ook direct zelf contact met hem/haar opnemen. Aanmelden via Railsport is niet meer mogelijk. 

Uitgebreide informatie

De Railsportdag is een event waar je echt bij wilt zijn en waarschijnlijk van alles over wilt weten. Kijk op de pagina 'Uitgebreide informatie' om alle ins- en outs te lezen! Daarnaast adviseren wij je om je hier aan te melden voor de nieuwsbrief, waarmee jij als eerste op de hoogte wordt gehouden! 

Impressie voorgaande edities

Bekijk hier impressies van de voorgaande jaren:

2019 - Tokyo, Japan. Winnaars: Copacabaanvak 3.0!

2017 - Pyeongchang, Zuid-Korea. Winnaars: Copacabaanvak 2.0!

2015 - Rio de Janeiro, Brazilië. Winnaars: ProRail Oranje!

2013 - Sochi, Russia. Winnaars: ProRail Blauw!

2011 - London, Great Britain. Winnaars: ProRail Blauw!

 

2009 - Vancouver, Canada. Winnaars: ProRail Blauw!

Parijs
hockey.jpg
olympische ringen.jpg
running.png
concert
bottom of page