top of page

Leuk dat jij teamcaptain bent tijdens de Railsportdag 2019 op vrijdag 20 september! Om je verder op weg te helpen, tref je op deze pagina alle belangrijke informatie aan om deze dag tot een succes te maken! Mocht je toch nog vragen hebben, dan weet je ons te bereiken via linda@railsport.nl, of telefonisch op 030 - 231 3691.

BELANGRIJKE DATA

21 mei   -  Aanmelding Railsportdag 2019 geopend!!!!

23 aug   - Sluitingsdatum aanmeldingen

30 aug   - Definitief teamsamenstelling aan Railsport bekend maken door teamcaptain

week 37 - Na deze datum ontvangen alle deelnemers nadere informatie van Railsport           

                 Niet geselecteerden ontvangen bericht van de teamcaptain of Railsport

20 sep   - Railsportdag 2019!

Een tijdlijn van al deze belangrijke data kan je hier terugvinden. 


VERVOER

Speciaal voor de teamcaptains en Railsport-medewerkers vertrekt er om 07.30 uur vanaf station Den Bosch een pendelbus naar Mill. Als teamcaptain kom je dan ruim voor jouw teamgenoten aan in Mill en heb je voldoende tijd om de locatie te verkennen en de spullen af te halen bij de Railsport informatiebalie. Wij adviseren je gebruik te maken van deze eerste busdienst. Let wel; de bus van 07.30 uur is niet toegankelijk voor deelnemers.  

AANMELDEN

Op 20 september dienen alle teamcaptains zich te melden

bij de Railsportbalie bij de ingang van City Resort Mill. Hier

ontvangen jullie de nodige bescheiden (volledig

programma, wedstrijdreglementen, consumptie- en

lunchmunten, bestelde kleding etc.). Jullie zijn vervolgens

verantwoordelijk voor de verspreiding van alle bescheiden

onder jullie teamleden. 

Deelnemers dienen hun boardingpass in te leveren bij het

Japanse ontvangst. Tegen inlevering hiervan ontvangen zij

een bokaalpaspoort. Iedere deelnemer dient dit paspoort volledig in te vullen en te ondertekenen! Laat iedereen direct in zijn/haar paspoort de teamnaam en nummer noteren. Deelnemers verzamelen in de Europazaal en hoeven zich niet aan te melden bij de balie. 

BOKAALPASPOORTEN

Na afloop van het sportieve programma kunnen uitsluitend de teamcaptains de paspoorten inleveren bij de Railsportbalie. Inleveren kan tot uiterlijk 16.30 uur. Let op: De paspoorten dienen collectief ingeleverd te worden. Wanneer onderlinge uitwisseling van de paspoorten wordt opgemerkt, dan wordt het paspoort van de desbetreffende persoon ongeldig beschouwd.


BESTELSERVICE KLEDING

Gelijk aan voorgaande edities, biedt Railsport elk team de mogelijkheid om (bedrukte) T-shirts of polo’s te bestellen. Railsport neemt de werkzaamheden voor jou uit handen, onderhoudt de contacten met de kledingleverancier en zorgt ervoor dat de kleding op 20 september klaarligt in Mill. Kies een kleur, bedenk een pakkende teamnaam en zorg voor een unieke presentatie op de Railsportdag! Bij vragen kan je contact opnemen met ons via: info@railsport.nl. De kosten voor de kleding zijn voor rekening van de teams. 

Railsportdag 2017 (283).jpg
bottom of page