top of page

activiteiten

Railsportdag 2023

De Railsportdag is ingericht met zowel wedstrijdsporten alsook de nodige kennismakingsclinics. Deze clinics kennen géén wedstrijdelement en daardoor wordt iedereen in staat gesteld hieraan deel te nemen. Met deelname aan de clinics verdien je ook punten voor jouw team, zodat jouw team de Railsportbokaal kan winnen!

(o.v.v. wijzigingen)

4 personen

3 personen

6 personen

2 personen

4 personen

2 personen

2 personen

17 personen

40 personen

Beachvolleybal

Estafettecross

Veldvoetbal

De sterkste 

De alleskunner

Jeu de boules

Padel

Kennismakingsclinics

TOTAAL

- Railsportdag 2019 - Boy van den Ende (103).jpg
Railsportdag Boy van den Ende (17)_edited.jpg

wedstrijdsporten

De zeven wedstrijdonderdelen van de Railsportdag zijn competitief ingericht en worden gespeeld middels een poule-systeem of afvalschema (afhankelijk van het onderdeel). Het totale bedrijventeam bestaat uit maximaal 40 personen (incl. teamcaptain).

 

Tijdens de Railsportdag hebben de teams de volledige vrijheid om teamleden onbeperkt te wisselen en elders in te zetten, mits het wedstrijdverloop (de speelschema’s) niet wordt gehinderd. Tijdens de wedstrijden zelf mag uitsluitend gewisseld worden conform de wedstrijdreglementen.

Tijdens de Railsportdag wordt er een diversiteit aan clinics aangeboden. Deze clinics kennen geen wedstrijdelement en zijn voor alle deelnemers toegankelijk. 
 
TIJDSDUUR

Elke clinic kent een eigen tijdsduur, afhankelijk van het aantal deelnemers alsook hun niveau. De clinics vinden plaats tussen 11.00 en 15.30 uur. Sommige clinics starten op vaste tijden, andere clinics kennen een vrije inloop. Voor clinics die op vaste tijden starten, kunnen de deelnemers een deelnameticket afhalen bij de Railsport informatiebalie.

BOKAALPUNTEN

Iedere deelnemer kan per inloopclinic en per workshop bokaalpunten verdienen voor zijn/haar team. Meer info over  hierover volgt later!

Railsportdag Roeland van Beek (22).jpg
bottom of page