top of page

Inschrijving, selectie en deelname

Deelname aan de Railsportdag is mogelijk voor medewerkers in actieve dienst. Ben jij in actieve dienst en wil je deelnemen, dan kan jij je normaliter rechtstreeks aanmelden bij de teamcaptain van jouw bedrijfsonderdeel.

Op dit moment zijn de aanmeldingen gesloten. Je kunt je dus nog niet opgeven voor de Railsportdag. 

De teamcaptains bepalen, uiterlijk in de tweede week van september, welke medewerkers worden opgesteld in het bedrijventeam. Railsport heeft hierop geen enkele invloed!

Indien je (tegen die tijd) vragen hebt over jouw aanmelding, adviseren wij je dit na te gaan bij jouw teamcaptain. Zie hiervoor het overzicht teamcaptains. 

Aanmelding nog gesloten
Samenstelling teams door teamcaptains

De teamcaptains zullen met de grootst mogelijke zorg proberen een evenwichtig team samen te stellen. Hierbij gaat het niet alleen om de snelheid, vaardigheid en/of kracht van de teamleden, maar ook om de teamgeest en mentaliteit. Met name de aspecten samenwerking en mentale ondersteuning zullen wederom belangrijke elementen zijn tijdens de Railsportdag 2019.  

LET OP !!!

Inschrijving betekent geen automatische plaatsing in het team. Medewerkers geven zich uitsluitend op als geïnteresseerde. De teamcaptain bepaalt vervolgens welke medewerkers worden opgesteld in het bedrijventeam. Geef daarom bij jouw aanmelding door welke onderdelen je voorkeur hebben om aan deel te nemen. De teamcaptain weet dan bij welk onderdeel je graag ingedeeld wilt worden en gaat zijn uiterste best voor jou doen om dat te realiseren.

bottom of page