top of page
DEELNAMEGIDS

Algemeen

Ontdek alle secret le mieux gardé die Parijs te bieden heeft tijdens de Railsportdag 2023; een voorproefje van de aankomende Olympische Spelen. Flaneer onder de Eiffeltoren, maak een boottocht over de Seine, ontmoet een waarzegster of laat een spraakmakende karikatuur van jezelf maken.

 

Reis op vrijdag 22 september samen met jouw spoorcollega's in de bus (vanaf station Den Bosch) af naar de stad van de liefde, kunst en mode. Na controle van jouw boardingpass waan jij je tussen de knusse cafés en hippie koffiezaakjes, en vliegt de geur van versgebakken croissantjes, baguettes en macarons je tegemoet. 

Railsportdag 2017 (000000000).jpg
bokaalpaspoort, prijsuitreiking & party


Je zou bijna vergeten dat er tijdens de Railsportdag bokaalpunten verzameld moeten worden in jouw paspoort! Dit kan o.a. door deel te nemen aan verschillende clinics en de wedstrijdsporten.

 

De bokaalpaspoorten zijn persoonsgebonden. Wanneer onderlinge uitwisseling van paspoorten dan wel ander onsportief handelen wordt opgemerkt, dan wordt het paspoort van de betreffende persoon als ongeldig beschouwd.

 

De bokaalpaspoorten kunnen uitsluitend door de teamcaptains tot uiterlijk 16.30 uur ingeleverd worden bij de Railsportbalie. Na dit tijdstip sluit de Railsportbalie en is inlevering van bokaalpaspoorten niet langer mogelijk. Aan de hand van de wedstrijduitslagen en ingeleverde bokaalpaspoorten wordt het eindklassement van de Railsportdag 2023 door Railsport vastgesteld.

 

Omstreeks 18.15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en wordt aan het winnende team die monsterlijk mooie bokaal overhandigd.​ Na deze bijzondere prijsuitreiking zal het slotfeest aanvangen. De laatste bus vertrekt om 20.45 uur richting Station Den Bosch. 

 

wedstrijdsporten


De zeven wedstrijdsporten zijn competitief en worden ingericht middels een poulesysteem. De poule-indeling wordt voorafgaand aan het evenement door Railsport Nederland  samengesteld. Jouw teamcaptain is in het bezit van het volledige programma.  

Beachvolleybal

Padel

Jeu de boules

De sterkste

Estafette

De alleskunner

Veldvoetbal

Railsportdag 2019 - Boy van den Ende (67).jpg
Railsportdag 2017 (00000000).jpg
KENNISMAKINGSclinics

 

De kennismakingsclinics hebben geen competitief element. Hier kun je aan deelnemen om bokaalpunten voor je team te verzamelen. Er zijn twee soorten clinics:

 

  • Vrije inloop

  • Workshops met toegangskaart en vaste starttijd
    10.30 uur - 11.30 uur - 12.30 uur - 13.30 uur - 14.30 uur

Na het voltooien van deze clinics ontvang je voor de vrije inloop clinics 1 punt en voor de workshops met toegangskaart 3 punten. Deze toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Railsport informatiebalie.* De clinics waarvoor je een toegangskaart nodig hebt, staan vermeld in het paspoort, Per persoon kun je maximaal twee kaarten per ronde ophalen. 

*Uitzondering: Na de officiele opening kan je in de ontvangsthal voor ronde 1 clinickaarten ophalen bij de instructeurs van de desbetreffende workshops. Instructeurs maken zich herkenbaar met de workshopnaam.

Verdubbelaar bij 15 bokaalpunten!

Wanneer een deelnemer 15 bokaalpunten heeft behaald, krijgt deze de verdubbelaar toegekend en worden alle behaalde bokaalpunten verdubbeld en bijgeschreven in het bokaalpaspoort.

   

faq

 

Wat voor soort kleding kan ik het beste aantrekken?
Wij raden je aan om sportieve kleding aan te trekken en extra kleding mee te nemen. Daarnaast hebben onderstaande ruimtes speciale voorschriften: 

•    In de aerobiczalen zijn buitenschoenen niet toegestaan.
•    In de Dojo zijn blote voeten verplicht.

Waar kan ik mijn waardevolle spullen achterlaten?
Jouw teamcaptain heeft één kluisje voor portemonnees, sieraden en/of telefoons. Voor het kluisje is geen muntgeld nodig.

Is er EHBO aanwezig?
EHBO tref je op het middenterrein aan.

Als ik ben ingedeeld op een wedstrijdonderdeel, mag ik dan ook deelnemen aan de kennismakingsclinics?
Ook de deelnemers aan de wedstrijdsporten (voetbal, volleybal, etc.) kunnen deelnemen aan de kennismakingsclinics
. Echter dienen zij er te allen tijde voor te zorgen, dat het wedstrijdteam waarvan zij onderdeel uitmaken over voldoende teamleden blijft beschikken en het pouleverloop niet wordt gefrustreerd. 

Waar kan ik consumptiemunten krijgen?
Jouw teamcaptain ontvangt voor alle teamleden munten (voor de lunch en enkele drankjes). Wanneer je hier onvoldoende aan hebt, kan je tegen betaling extra consumptiemunten krijgen. Let op: overgebleven drankmunten kunnen niet worden omgewisseld tegen de betaalde waarde. 

Wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen?

Met de lunchpakketten wordt er geen rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Wij adviseren om onderling te wisselen of zelf eventueel wat eten mee te nemen. Tijdens het dinerbuffet is er voldoende keuze.

Railsportdag Joep von Berg (30).jpg
bottom of page