top of page

Bestelservice (Gesloten)

Shirts 2023

Zoals alle voorgaande jaren biedt Railsport elk team de mogelijkheid om (bedrukte) T-shirts of polo’s te bestellen. Een ideale manier om je op 22 september als team te presenteren en je teamleden een leuk aandenken aan deze dag mee te geven. Hier is alle informatie te vinden over de bestelservice en hoe je de shirts kunt bestellen!
 
DSC_9814.jpg
Railsport biedt verschillende soorten, maten, en kleuren shirts! De kleding is van goede kwaliteit en is zowel in heren als dames varianten te bestellen. Je kunt kiezen uit t-shirts (katoen), sportshirts (polyester) en polo's.
 
Op de voorzijde staat standaard het unieke Railsportdag 2023 logo, dat wil zeggen dat de achterzijde geheel aan jullie is om in te vullen! Een leuke tekst, jullie teamnaam of een gave opdruk, er zijn genoeg mogelijkheden om er jullie eigen, unieke shirt van te maken. Via onderstaande hyperlink is te zien welke kleuren en maten er beschikbaar zijn: 
  1. Imperial shirts

  2. Sporty shirts

  3. Polo

 

Het is wenselijk dat jullie gehele team hetzelfde shirt draagt, in dezelfde kleur en met dezelfde opdruk. Mocht je twijfelen over de maat, adviseren wij voor een grotere maat te kiezen gezien de shirts eerder kleiner vallen. Bekijk hier de maatspecs. 

€ 14,25 per shirt

€ 15,25 per shirt

€ 19,25 per polo

€ 51,45 per bestelling/per kleur

€ 0,90 per shirt

De prijzen die gehanteerd worden voor de bestelservice zijn als volgt:

T-shirts - Imperial

Sportshirts - Sporty

Polo's - Spring

Startkosten

Meerprijs extra kleur

Indien je meerdere kleuren op de achterzijde wilt gebruiken, dien je rekening te houden met extra (start)kosten. Stel dat je twee kleuren wilt gebruiken bij jouw t-shirt, betaal je de t-shirt prijs + de meerprijs + tweemaal startkosten.

DSC_0727.jpg
0H1A4913.jpg

Het gebruik maken van de bestelservice is weer mogelijk! 

 

Kies jouw teamkleur, bedenk een pakkende teamnaam, en zorg voor een unieke presentatie op de Railsportdag!

De kleding is vervolgens door de teamcaptain op te halen op 22 september bij de Railsport Incheckbalie. 

Let op: in verband met de vakantieperiode adviseren wij je om tijdig een proefdruk aan te vragen. Dit kan tot uiterlijk 16 augustus.

Het plaatsen van een aanvraag voor de kledingservice is helaas niet meer mogelijk.

bottom of page